Praktijk InSpiritDetox massage

Detox massage

Detox massage zorgt ervoor de je lichaam gereinigd wordt van afvalstoffen en geeft het zelf herstellend vermogen van het lichaam een duwtje. Gedurende de dag hebben we te maken met afvalstoffen die ons lichaam moet verwerken. Deze stoffen worden door de lever en lymfeklieren weer netjes verwijderd. Stress en spanning, een afname van lichaamsbeweging, ongezonde voeding zorgen echter voor een verminderde werking.

De massage wordt afgewisseld met activerende en sederende (ontspannende) technieken.
Onderdeel van deze massage is de Cupping Therapy, dit is een diepe bindweefselmassage die de doorbloeding en de lymfedrainage stimuleert. Middels een buikmassage worden vervolgens de organen zoals de lever en darmen geactiveerd. Omdat ons lichaam graag in rust hersteld word de massage afgesloten met een heerlijke voet en/of hoofdmassage met een etherische olie van lavendel, pepermunt of eucalyptus.

Na afloop kun je thuis nog een lekker kopje brandnetelthee drinken ter bevordering van het afvoeren van de afvalstoffen.

De detox massage kan worden ingezet bij stress en spanning gerelateerde klachten, hoofdpijn, hardnekkige rug en schouderklachten, fysieke en mentale overbelasting.

Belangrijk is alvorens geen zware maaltijd te hebben genomen.