Praktijk InSpirit

Wie ben ik

Even voorstellen: Mijn naam is Ellen Straver. Ik ben ruim tien jaar werkzaam geweest bij politie, justitie, in de jeugdhulpverlening en in commerciele functies. In 2003 ben ik tijdens een persoonlijke zoektocht een opleiding gaan volgen tot integraal massagetherapeute en heb hierin mijn passie gevonden.

In 2008 heb ik mijn reguliere baan opgezegd om van mijn passie mijn werk te maken. Ik heb de nodige jaren gewerkt bij gerenommeerde wellnesscentra en ben in de loop der tijd na veel training hierin een allround masseur geworden.

Ik gaf stoelmassages bij bedrijven, als masseur aan huis, op evenementen, in mijn praktijk aan huis en als freelancer voor diverse opdrachtgevers.

Ik werk vanuit een holistische visie en ben mij daar in gaan ontwikkelen door het volgen van diverse workshops, opleidingen op het gebied van massage, coaching en healing. Massage zie ik als een middel om in contact te komen met jezelf.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten