Praktijk InSpiritMissie en visie

Ellen Straver (1970) behaalde in 2004 haar diploma voor Integraal Massagetherapeute. Ik werk vanuit een holistische visie. Daarbij maak ik gebruik van technieken uit de NLP, RET, innerlijk kind, emotioneel lichaamswerk.

Ik heb een praktijk aan huis en ben werkzaam als freelancer voor diverse centra voor welzijn.
Ik ben intuitief ontwikkeld en masseer met het hart in mijn handen. De afgelopen jaren richt ik mij vooral op stresspreventie en burnout begeleiding.

Ziekte en lichamelijke klachten zijn niet alleen maar een fysieke uitingsvorm, maar ook op emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel niveau valt veel te ontdekken.

Achtergrond

Ellen is ervaringsdeskundige op het gebied van burnout en een chronische ziekte. Ik heb van mijn beperkingen mijn kracht weten te maken. Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door enthousiasme, betrokkenheid en openheid.

‘Beter een stapje terug doen, dan rennen tot je erbij neervalt’

Wil je meer weten, neem dan eens contact op voor een kennismakingsgesprek of boek een massage.

Tot ziens !!!

Ellen